5 Last Minute oplossingen voor valentijn

Omdat uitstellen eigenlijk geen optie was

We hopen dat jullie de hotels even leuk vinden als wij! Voor de transparantie, voor sommige (zeker niet alle) links krijgen we compensaties. En euh, de prijzen die we vermelden zijn de prijzen op de moment van publicatie.

1. Parfum & Bloemen

Op valentijn zijn de parfumeries en de bloemisten bijna altijd langer open. Je kan na je werk nog snel in de bloemist of de parfumerie langsgaan. Moet je laat werken? Bel dan misschien even om zeker te zijn, maar normaal kan je nog terecht!

Als die ook dicht zijn kan je nog naar de shops in de tankstations of naar de nachtwinkels. Als die ook dicht zijn nog 1 raad: zoek een villa wijk met mooie tuintjes en ga daar in de voorhof bloemen plukken. Let wel op dat je niet gefilmd wordt!

Aja, en ga ook niet in haar eigen voortuin bloemen plukken. Als ze je bezig ziet komt het nogal raar over. En achteraf komt het toch uit.

2. Een origineel verpakte cadaubon

Je hebt geen tijd meer om naar de winkel te gaan? Op internet vind je op verschillende plaatsen digitale cadeaubonnen die je kan afdrukken.

Een paar ideetjes:

  • Cinema tickets voor een avondje samen gezellig in de cosy seats
  • Een digitale cadeaubon van Ticket Master, waarmee je liefde zelf nog kan een concert kan kiezen
  • Een kleding bon van Zeb of Zalando
  • Een algemene kadobon van bol.com of tukadoo

Tip: verpak je bon een beetje leuk. Doe er een strik rond, steek hem in een fotokader of schrijf er een lief gedichtje bij.

3. Boek snel nog een romantisch hotelletje

Met een hotel overnachting dit weekend kan je nooit iets fout doen. Er spontaan samen even tussen uit, een andere omgeving, lekker eten, niet koken, niet kuisen, een zalig bed, wie zou daar niet gelukkig mee zijn?

Veel hotels zijn al volgeboekt voor 14 of 15 februari, maar er zijn er nog, boek snel voor het te laat is.

Wij zetten alvast enkele deals voor u klaar in romantische steden:

Booking.com Booking.com Booking.com Booking.com Booking.com Booking.com

4. Schoonheidssalon

Rij op weg naar huis van het werk nog even langs een schoonheidssalon of haar favoriete nagelstudio. Daar hebben ze meestal een profiel van je partner en een dossier waarin haar/zijn favoriete producten zitten. Neem haar favoriete fond de teint mee of zijn dagcrème.

Jouw partner gaat verrast zijn dat jij daar aan gedacht hebt!

5. Apotheek van wacht

Als alle winkels dicht zijn (tip: bloemenwinkels zijn echt vaak heel lang open) kan je nog naar de apotheek van wacht proberen gaan (al gaan ze dat misschien niet allemaal graag horen). Tegenwoordig doen ook veel apothekers mee aan valentijn, met heel gespecialiseerde producten en verschillende pakketten met lichaamsverzorgingsproducten.

6. Als al het bovenstaande niet meer gaat: you're on your own

Wij leven met u mee.

artikels

Lees ook

Waarom Valentijn

Waarom vieren we eigenlijk valentijn en valentijnsdag?

De geschiedenis van valentijn gaat terug tot de Romeinen, waar bisschop valentijn als martelaar stierf. Hij was gekend als een zeer hulpzaam man die opkwam voor de zwakkeren en de minderbedeelden, maar werd onthoofd omdat hij de keizer probeerde te converteren naar het Christendom.

ik wil weten waarom

Duistere geschiedenis van valentijn

De duistere geschiedenis van het ontstaan van valentijn en de valentijnsorgien

De geschiedenis van valentijn kent ook een duisters kantje. Eigenlijk is valentijnsdag ontstaan uit een oud heidens feest waarbij er massa orgien plaatsvonden die hun oorsprong vonden in de grot waar Romulus en Remus ooit Rome oprichtten.

ok vertel me meer

Valentijn of valentijn

Hoe schrijf je nu eigenlijk valentijn?

Met of zonder hoofdletter? En is het Valentijnsdag of valentijnsdag? En is het valentijnscadeau of Valentijnscadeau.

zeg het nu

Romantische hotels dichtbij
Romantische hotels dichtbij

Romantische hotels dichtbij

Een weekendje weg voor valentijn met de wagen? Dan wil je niet te ver rijden (of je valentijn is al om zeep voor je er bent). Wij selecteerden een aantal super romantische hotels die niet al te ver weg zijn voor een zalig weekendje weg.

toon mij die hotels

Romantische bed and breakfasts
Romantische B&B

Romantische bed and breakfasts

Kies je voor de charme van een B&B? De laatste jaren zijn er veel nieuwe bijgekomen, wij maakten een selectie van een aantal romantische B&B's die bereikbaar zijn voor een romantisch weekendje weg.

toon mij die bed and breakfasts

Romantische Toplocaties

Romantische Toplocaties voor valentijn

Sommige verblijven zijn zo tot de verbeelding sprekend dat ze een categorie op zich vormen. Wij selecteerden een aantal toplocaties voor uw valentijn. Zet de koffers maar al klaar!

show me