3 redenen waarom valentijn 2020 je altijd zal bijblijven

Wat een jaar.

We hopen dat jullie de artikels even leuk vinden als wij! Voor de transparantie, voor sommige (zeker niet alle) links krijgen we compensaties. En euh, de prijzen die we vermelden zijn de prijzen op de moment van publicatie.

1. VRT en VTM Nieuws lanceren 13 februari als dag voor minnaars

Het VRT Nieuws bericht uitgebreid over 13 februari als valentijn voor minnaars. Ook op VTM nieuws krijgt het veel aandacht. Ook de kranten zoals hln hebben hun mond vol van van Mistress Day.

Het fenomeen komt overgewaaid van onze Amerikaanse vrienden. Daar is op 13 februari tegenwoordig geen enkel tafeltje meer vrij. Al de hotels zijn voor 1 nacht volgeboekt.

Op het nieuws komen juweliers verklaren dat ze vaak klanten 2 keer over de vloer krijgen. Een keer betalen ze met de bankkaart en de volgende keer puur cache.

Volgens de statistieken zou 1 op 4 zijn partner al eens bedrogen hebben. Op sociale media ontstaat heel wat commotie. Door de manier van berichtgeving en de iedereen-doet-het-toch-mentaliteit lijkt het alsof vreemdgaan sociaal geaccepteerd wordt.

2. Pornhub geeft free premium weg tijdens valentijn

De porno websitie pornhub geeft gratis premium weg tijdens valentijn en richt zich zo op alle singles die alleen thuis achterblijven.

3. Op Reddit gaat een thread viraal over Valentijn disaster verhalen van obers

Op de voorpagina van het populaire forum Reddit staat een draadje waarin obers hun ergste valentijnverhalen delen, met bijna 18000 comments.

Een koppel heeft ruzie tijdens het eten, waarna de vrouw haar ring uit doet en hem naar de kop van haar man gooit. Hij eet rustig zijn diner op, geniet van zijn dessertje, betaalt de rekening en verontschuldigd zich voor het ongemak, waarna hij op zijn dood gemakje vertrekt.

Een andere ober had 2 mislukte huwelijksaanzoeken op 1 avond. De eerste zei meteen 'nee, dat kan ik niet' en liep weg. De tweede staarde 30 seconden voor zich uit tot hij zei: "laten we er straks over praten"

artikels

Lees ook

Romantische hotels dichtbij

Romantische hotels dichtbij

Een weekendje weg voor valentijn met de wagen? Dan wil je niet te ver rijden (of je valentijn is al om zeep voor je er bent). Wij selecteerden een aantal super romantische hotels die niet al te ver weg zijn voor een zalig weekendje weg.

toon mij die hotels

Romantische bed and breakfasts
Romantische B&B

Romantische bed and breakfasts

Kies je voor de charme van een B&B? De laatste jaren zijn er veel nieuwe bijgekomen, wij maakten een selectie van een aantal romantische B&B's die bereikbaar zijn voor een romantisch weekendje weg.

toon mij die bed and breakfasts

Romantische hotels dichtbij
Creatief

Creatieve dingen die je zelf kan doen voor valentijn

Blut? Geen geld meer om je valentijn te verwennen? Dat hoeft geen probleem te zijn, er zijn immers dingen die je zelf kan doen die geen geld hoeven te kosten. En het is de attentie die telt!

aan de slag

Romantische Toplocaties

Romantische Toplocaties voor valentijn

Sommige verblijven zijn zo tot de verbeelding sprekend dat ze een categorie op zich vormen. Wij selecteerden een aantal toplocaties voor uw valentijn. Zet de koffers maar al klaar!

show me